Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


horoszkóp

2011.02.26

Napi horoszkóp

Kos (március 21-április 20.)

A szerelmi kapcsolatod miatt boldognak érzed magad. Igaz, hogy te teszel sokkal többet ezért a viszonyért, és talán olyan áldozatot is hozol érte, amelyre korábban képtelen lettél volna. Úgy gondolod azonban, hogy megéri.

 

Bika (április 21-május 20.)
 

Villámcsapásszerűen érkezik a felismerés, hogy mit és hogyan kellene tenned egy kapcsolatodban, hogy jó legyen. A pénzügyek terén kevesebb a szerencséd, rengeteget kell dolgoznod, és sokkal kevesebbet kapsz érte, mint amennyi szerinted járna.

 

Ikrek (május 21-június 21.)

Jól tennéd, ha nem futnál olyan szekér után, amelyik nem akar felvenni. Értsd meg, hogy az a személy, aki iránt olyan mélyen érzel, és akivel a karma szálai kapcsolnak össze, nem tud szabadulni régi kapcsolatából, és talán már nem is akar.

 

Rák (június 22-július 22.)

Meg kell próbálnod ma elengedni valakit, aki nagyon fontos neked, de nem lehet a tiéd, mert csak így tudsz új szerelmet találni. Egy olyan személy, aki korábban csúnyán viselkedett veled, most közeledni próbál és a barátságodat keresi.
 


Oroszlán (július 23-augusztus 23.)

Zseniális gondolataid vannak ma, amelyek a munkát érintik. Olyan támogatókat találhatsz, akik segítenek, hogy a tervedet valóra váltsd. Viszont a környezetedben vannak irigy emberek, akik a sikereid miatt megfojtanának egy kanál vízben.Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)

A meglévő párkapcsolatokban, együttélésekben egy harmadik személy miatt ma botrányos helyzet alakulhat ki, még az is előfordulhat, hogy búcsút intetek egymásnak. Mélységesen megrendít, ahogy a párod veled viselkedik az utóbbi időben.Mérleg (szeptember 24-október 22.)

Ki tudhatná nálad jobban, hogy a szerelem nem más, mint ép ésszel őrjöngés. Erről szól az egész mai napod. Ez az időszak viszont alkalmas arra, hogy vállalkozást fellendíts, vagy olyan dologba kezdj, amely pénzt hoz hosszú távon.
 
Skorpió (október 23-november 21.)

Testvéreddel, szomszédoddal a kapcsolatod nem lesz felhőtlen, előkerül egy régi téma is, amelyben továbbra sem tudtok közös nevezőre jutni, mert egyikőtök sem enged. Még külső segítséget is kérsz, de sajnos menthetetlen a helyzet a mostani formájában.
 
 
Nyilas (november 22-december 21.)

A családi kapcsolatok sokkal fontosabbak lesznek, mint korábban. Most jössz arra rá, hogy a rokonaiddal való viszonyod milyen sokat adhat érzelmileg, és ez boldoggá tesz. Ne felejtsd el erről a rokonaidat is tájékoztatni, örülni fognak neki.


 


Bak (december 22-január 19.)

Azok a félelmek, amelyek a lelkedben munkáltak, a családi összetartásnak köszönhetően eloszlanak. Megpillantasz ma valakit, aki felébreszti a benned alvó oroszlánt, de a lelked mélyén érzed, hogy ez a kapcsolat még sok bajt hozhat rád.Vízöntő (január 20-február 18.)
 
Családi problémák merülhetnek fel, amelyek miatt sokkal feszültebb vagy. Pontosan tudod, hogy változtatni kellene, de azt nem, hogy min és hogyan. Talán a szerelmeddel való viszonyodon, hiszen mostanában sok a félreértés köztetek.Halak (február 19-március 20.)
 
A ki nem mondott dolgok akár meg is betegíthetnek: meg kell mondanod a párodnak véleményed, ami lehet, hogy nem tetszik neki, de kettőtöknek hosszabb távon jót tenne. Ma remek szakmai kapcsolatokat építhetsz ki, légy résen, hogy kivel érdemes beszélgetni.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


Elérhetőség

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 46926
Hónap: 292
Nap: 13